Menu

Lunchkaart

Lekker voor erbij

  • Broodplankjevers afgebakken brood met diverse smeersels5,00
  • Ambachtelijke fritesmet mayonaise3,50
  • Seizoenssaladesalade met ingrediënten van het seizoen3,50

Salades

  • Gerookte forelmet kerrie-gemberdressing, rucolasalade en krokante papadum13,50
  • Carpacciodun gesneden rundermuis, Grana Padano, pittenmix, mesclun en huisgemaakte truffelcrème14,50
  • Geitenkaasrijkelijk gevulde salade met druiven, honing en diverse slasoorten13,50

Soepen

  • Pomodorisoepsoep van pomodori tomaat met pesto6,50
  • Soep van het seizoenseizoensgebonden wisselende soep6,50
  • Crèmesoep van eekhoorntjesbroodmet rundvleesravioli en Amsterdamse ui [Volgens recept van ons Michelin restaurant De Kromme Dissel]9,50

Brood & Co

  • Carpacciodun gesneden rundermuis, Grana Padano, pittenmix, rucola en huisgemaakte truffelcrème11,50
  • Gerookte forelmet komkommer en kerrie-gemberdressing10,50
  • Oude kaasmet salsa van tomaat, gemengde sla en walnoten9,50

Warme lunchgerechten

  • 12-uurtjeambachtelijke rundvleeskroket, mini uitsmijter, seizoenssoep en salade13,00
  • Klassieke uitsmijter3 spiegeleieren met boerenachterham en jonge kaas9,50
  • Kroketten op brood2 ambachtelijke rundvleeskroketten geserveerd met mosterd8,50
  • Klassieke boerentostiboerenachterham, kaas en ketchup6,50
  • Sticky bbq bungestoomd Oosters broodje met vegan kipstukjes, geroosterde groenten en sticky Korean BBQ-saus18,50

Lunchplates

  • Fletcher Burger100% runderburger op een brioche bol met tomaat, zoetzure augurk, krokante uienringen en cajunsalsa17,50
  • Kipsaté Baligeserveerd met cassave, krokante uitjes en Balinese pindasaus17,50
  • Fish & chipswitvis in een krokant jasje met ravigottesaus17,50

Zoete trek

  • Crème-Brûléeklassieke crème-brûlée met krokant laagje van gekarameliseerde suiker en boerenroomijs9,00
  • Dame Blanchevanille-ijs op chocoladecrumble, pure chocoladesaus, chocoladekletskop en slagroom7,50

Dinerkaart

Lekker voor erbij

  • Broodplankjevers afgebakken brood met diverse smeersels5,00
  • Ambachtelijke fritesmet mayonaise3,50
  • Seizoenssaladesalade met ingrediënten van het seizoen3,50

Voorgerechten

  • Carpacciodun gesneden rundermuis met Grana Padano, pittenmix en huisgemaakte truffelcrème13,50
  • Gerookte forelgeserveerd met een krokante papadum en kerrie-gemberdressing12,50
  • Champignonsin een krokant jasje met Bourgondische knoflooksaus11,50

Soepen

  • Pomodorisoepsoep van pomodori tomaat met pesto6,50
  • Soep van het seizoenseizoensgebonden wisselende soep6,50
  • Crèmesoep van eekhoorntjesbroodmet rundvleesravioli en Amsterdamse ui [Volgens recept van ons Michelin restaurant De Kromme Dissel]9,50

Hoofdgerechten

  • Black Angussteak van Black Angus met een saus van paddenstoelen en groene peper23,50
  • Sticky bbq bungestoomd Oosters broodje met vegan kipstukjes, geroosterde groenten en sticky Korean BBQ-saus18,50
  • Schelvisschelvisfilet uit de oven met Japanse kruidenkorst20,50
  • Sukadelangzaam gegaarde kalfssukade met knolselderij en grove mosterd20,50

Fletcher Klassiekers

  • Boerenschnitzelkrokant gebakken schnitzel met ui en spek19,50
  • Fletcher Burger100% runderburger op een brioche bol met tomaat, zoetzure augurk, krokante uienringen en cajunsalsa17,50
  • Kipsaté Baligeserveerd met cassave, krokante uitjes en Balinese pindasaus17,50
  • Chef's choicevlees-, vis- of vegetarisch gerecht van de chef!22,50

Nagerechten

  • Kaasplankjediverse binnen- en buitenlandse kazen, rozijnenbrood en appelstroop14,50
  • Crème-Brûléeklassieke crème-brûlée met krokant laagje van gekarameliseerde suiker en boerenroomijs9,00
  • Dame Blanchevanille-ijs op chocoladecrumble, pure chocoladesaus, chocoladekletskop en slagroom7,50
  • Lekker(s) voor bij de koffiebonbons, chocoladeboontjes, brownie, bananenbrood en kletskop7,50
  • Wentelteefjes van suikerbroodmet kersenijs en karamel7,50

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies.

Fletcher Hotels gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om de website nog gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer in ons cookiebeleid.  Indien u niet akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies, kunt u dit instellen via uw Browser. Meer info