Sport & Wellness 


Tennis

Met de 4 binnen tennisbanen, 6 gravel buiten tennisbanen en een all-weather buiten tennisbaan is Fletcher Resort-Hotel Zutphen de perfecte accommodatie voor professionele trainingskampen en (internationale) toernooien. Maar ook voor recreatieve sporters is het de ideale uitvalsbasis om een heerlijk potje te tennissen. U kunt al tennisen vanaf €23,50 per uur.

Voetbal

Op slechts 500 meter afstand van het hotel zijn goed onderhouden voetbalvelden gelegen. Het luxe Fletcher Resort-Hotel Zutphen is dankzij de ligging en de ervaring met diverse topteams dan ook de ideale uitvalsbasis voor uw trainingskamp ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Squash

Kom even helemaal ontladen op één van de 4 squashbanen van Fletcher Resort-Hotel Zutphen. Na een partij squash bent u weer helemaal ontspannen. Verbeter uw techniek en boek een squashles van een gediplomeerde trainer. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Maar ook voor recreatieve sporters is de squashbaan uitermate geschikt. U kunt al squashen vanaf €14,50 per uur.

Bowling

Tijd voor afwisseling? Gooi een balletje op één van de 10 gecertificeerde bowlingbanen. De bowlingbanen zijn voorzien van airconditioning en de laatste technologische snufjes. Combineer de avond met een heerlijke barbecue in het BBQ-Restaurant van Fletcher Resort-Hotel Zutphen. Tevens zijn de bowlingbanen ook geschikt voor een Glow in the Dark bowling kinderfeestje en voor professionele (inter)nationale wedstrijden. U kunt bowlen voor €25,- per uur. 

Zwembad, fitness en sauna

Houd uw conditie op peil in de fitnessruimte of het zwembad. De fitnessruimte is uitgerust met de nieuwste Life Fitness apparatuur. In het zwembad kunt u baantjes trekken, waarnaar u kunt uitrusten in de sauna.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.